Echt vakmanschap is Langman's werk

DISCLAIMER

Touwfabriek Langman BV aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor hetgeen gepubliceerd staat op de website www.langman.com en www.kabelaring.com

  • Touwfabriek Langman BV aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade ontstaan door de inhoud van de informatie welke gepubliceerd zijn in de catalogus en op de website van Touwfabriek Langman BV.
  • Alle tabellen die in de catalogus en op de websites van Touwfabriek Langman BV zijn gepubliceerd betreffende gewichten en breekkrachten van touwproducten vervaardigd uit natuurlijke- en synthetische garens zijn slechts ter indicatie en op basis van nieuwe producten. Deze hebben een tolerantie van 5%.
  • Alle afbeeldingen die in de catalogus en op de websites van Touwfabriek Langman BV zijn gepubliceerd gelden slechts ter indicatie. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
  • Niets van deze website mag worden gekopieerd of gebruikt worden zonder toestemming van Touwfabriek Langman BV.
  • Touwfabriek Langman BV levert volgens haar Algemene Verkoop- en Leveringswoorden zoals gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel voor Gooi- & Eemland te Amersfoort onder nummer 08054725.
T +31 (0)33 246 19 86
F +31 (0)33 246 15 77
info@langman.com