Vakmanschap is Langman's werk

Kabelaringen & Leguanen

Sloepen, vletten en motorboten worden ter verfraaiing en bescherming voorzien van een kabelaring en/of leguaan.

Langman is toonaangevend op het gebied van kabelaringen en leguanen.
Wij leveren deze aan vooraanstaande jachtwerven in binnen- en buitenland.

Voor kabelaringen en leguanen gebruiken wij speciaal vervaardigde polypropylene garens welke van zeer hoge kwaliteit zijn.
In dit materiaal zit een hoge UV-stabilisator die weerstand biedt aan de inwerking van zonlicht. Hierdoor blijven ook de vezels aan de buitenzijde van het touw vele jaren goed zonder een versleten en pluizig uiterlijk te krijgen.

Daardoor zijn Langman kabelaringen ook uitstekend te gebruiken in landen met een hoge UV-intensiteit. Langman exporteert deze dan ook naar landen met deze hoge UV-intensiteit. Daarnaast is elke kabelaring en leguaan voorzien van een uniek trackingnummer.

Onze kabelaringen en leguanen worden speciaal voor u op maat gemaakt. Aan de hand van de door u opgegeven maten voeren wij een berekening uit om de juiste lengte bepalen. Onze bestelformulieren, waarop u de specificaties voor uw kabelaring en/of leguaan opgeeft, zijn gebaseerd op dat wij standaard leveren. Daar het maken van kabelaringen en leguanen handwerk is en door ervaren en vakbekwaam personeel worden uitgevoerd zijn er naast de standaard uitvoeringen ook andere mogelijkheden.

Heeft u bijzondere wensen of vragen, neem dan contact met ons op voor advies en om de mogelijkheden te bespreken.  


                            2008 - 2018 Touwfabriek Langman BV
T +31 (0)33 246 19 86
F +31 (0)33 246 15 77
info@langman.com